et
en
Teksti suurus:
A A A

​Kaitse Kodu! kaheksandas numbris

27.11.2019
Kaitse Kodu! nr 8 2019
Autor: Henry Narits
Kaitseliidu ajakirja Kaitse Kodu!  2019. aasta viimane ehk kaheksas number pakub lugemisrõõmu nii tõsisele sõjandusfanaatikule kui lihtsalt riigikaitsehuvilisele.
Värskes ajakirjas tutvustab Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi oma plaane, Toompea malevkonna pealik Ilmar Raag jätkab Kaitseliidu infodoktriini lahkamist ning kaitseväe erioperatsioonide väejuhatuse ülem kolonelleitnant Margus Kuul vaatleb džihaadi eri palgeid.
 
Lisaks teeb ajakiri tutvust aasta kaitseliitlase Arvid Siilakuga, politoloog Toomas Alatalu heidab pilgu Vene-Araabia teljele ning laskeentusiast Kristjan Pinka tõmbab joone alla padrunite iselaadimise teemale.
 
Samuti uurime koostöös Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse välispoliitikaajakirjaga Diplomaatiaga, millised on Hiina eesmärgid muutuvas maailmas ning kuidas need meid mõjutavad.
 
Kaitse Kodu! kaheksanda numbri videolugudes teeb ajakiri lähemalt tutvust metsavendade varustusega, proovib järgi kõhutäie kriisivarudest  ning külastab Westerplate poolsaart Poolas, kust sai alguse II Maailmasõjas. Pane neile ja paljudele teistele videotele pilk peale Kaitseliidu Youtube’i kanalil.
 
Ajakiri leitav nii veebis kui malevates. Kel pole aga mahti ajakirja mööda ilma taga ajada, saab selle Omniva kodulehe või postkontori kaudu koju tellida. Aastatellimus maksab vähem kui 3 eurot.