et
en
Teksti suurus:
A A A

Kaitse Kodu! kaheksandas numbris

14.11.2022
KK! 8_2022
Autor: Vendo Jugapuu
Kaitseliidu ajakirja Kaitse Kodu!  2022. aasta viimases, kaheksandas numbris palju põnevat lugemist nii tõsisele sõjandusfanaatikule kui lihtsalt riigikaitsehuvilisele.
Värske numbri keskmes on erinevad Kaitseliidu sügisesed suurõppused alates Lõuna maakaitseringkonna õppekogunemisest ning lõpetades lisaõppekogunemisega Okas Kirde maakaitseringkonnas.

Lisaks jätkab ajakiri koos veebel Renee Alustega teekonda Rangeri kursusel Ameerika Ühendriikides, heidab pilgu naiskodukaitsjate tegemistele sõdurioskuste baasväljaõppel ning vaatab, mida tehti Kaitseliidu noorte olümpial.

Kaitse Kodu! kaheksanda numbri videolood heidavad muuhulgas pilgu lisaõppekogunemisele Okas, noorte olümpiamängudele ning sõdades karastunud Knini kindlusele Horvaatias. Pane neile ja paljudele teistele videotele pilk peale Kaitseliidu Youtube’i kanalil.

Ajakiri leitav nii veebis kui malevates ning alla kolme euro eest aastas saab Kaitse Kodu! ka koju tellida järgneval aadressil: https://tellimine.ee/est/ajakirjad/kaitsekodu