et
en
Teksti suurus:
A A A

Kaitse Kodu! kuuendas numbris

09.09.2021
Autor: Kadri Paomees
Kaitseliidu ajakirja Kaitse Kodu!  2021. aasta kuuendas numbris palju põnevat lugemist nii tõsisele sõjandusfanaatikule kui lihtsalt riigikaitsehuvilisele.
 
Värske number teeb tutvust aasta naiskodukaitsja Jane Koitlepaga, heidab pilgu täpsuslaskuri kursusele ning vaatab tagasi, kuidas kulges tänavune sõjaspordisuvi Põrgupõhja Retke ja admiral Pitka luurevõistluse võtmes.
Lisaks saab ajakirja veergudelt lugeda Saaremaa maleva taastamisest, legendaarsest Rootsi rauast Bandvagnist, õhuründevahenditest ja õhukaitsest ning laskmisest mitme erineva nurga alt.

Kaitse Kodu! kuuenda numbri videolugudest saab muuhulgas näha, kuidas valmistada endale käepärastest vahenditest peavari (hyperlink: https://youtu.be/uCWgGndNrhI ) ning mida õpivad tulevased täpsuslaskurid kursusel (hyperlink: https://youtu.be/mSd7iaXHj5Q ). Pane neile ja paljudele teistele videotele pilk peale Kaitseliidu Youtube’i (hyperlink: https://www.youtube.com/kaitseliiteesti  ) kanalil.

Ajakiri leitav nii veebis (hyperlink: https://issuu.com/kaitse_kodu/docs/kaitse_kodu_06_2021_veeb ) kui malevates ning alla kolme euro eest aastas saab Kaitse Kodu! ka koju tellida järgneval aadressil: https://tellimine.ee/est/ajakirjad/kaitsekodu