et
en
Teksti suurus:
A A A

Maakaitsepäeva tähistatakse üle Eesti

22.06.2019
Soomusauto "Estonia"
Autor: Ardi Hallismaa
​Tänavune keskne Võidupüha tähistamine toimub Tartus, kus Vabaduse puiesteel kell 11.00 algaval paraadil saavad kõikide malevate, Hiiumaa malevkonna ning Eesti Olümpiakomitee tuletoojad presidendilt võidutule, et see viia oma kodukanti ja jagada jaanitule süütamiseks kõigile soovijatele.
Kõige lühem teekond ootab ees Tartu tuletoojaid, kes viivad võidutule Vabaduse puiestee kõrval asuvasse Poe tänava parki, kus algab kell 12.15 Tartu maakaitsepäev. Seal toimuvad Päästeameti, Vanglateenistuse ning Politsei ja Piirivalveameti demonstratsioonesinemised, saab tutvuda Kaitseliidu relvastusega ning imetleda Vanaautode klubi näitust. On võimalik maitsta Naiskodukaitse välikokkade poolt valmistatud sõdurisuppi ning uudistada Kaitseväe ja liitlaste poolt välja pandud rasketehnikat.

Huvitavaid tegevusi jätkub aga igasse maakonda.

Oleme teie jaoks Kaitseliidu Facebooki lehele ürituste alla (https://www.facebook.com/pg/Kaitseliit/events/) kokku kogunud erinevate maakondade maakaitsepäevade kavad, et saaksite sealt endale meelepärase välja valida.

Tere tulemast maakaitsepäevale ja ilusat võidupüha!