et
en
Teksti suurus:
A A A

Valime aasta tublimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid

05.10.2020
2019 naiskodukaitsja Ruth Maadla ja kaitseliitlane Kalle Tiits
Autor: Kristjan Prii
Hea meel on teatada, et taas on alanud konkurss „Aasta kaitseliitlane“ ja „Aasta naiskodukaitsja“, millega tunnustatakse silmapaistvaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid. Käsoleval aastal toimub parimate valimine juba üheteistkümnendat korda.
Konkursi põhieesmärgiks on vabatahtlikul initsiatiivil põhineva organisatsiooni arendamise olulisuse esiletõstmine. Meil on väga palju liikmeid, kes innukalt annavad oma panuse Eesti riigikaitsesse läbi Kaitseliidus ja Naiskodukaitses tegutsemise.

Konkursile saavad kandidaate esitada kõik Kaitseliidu ja Naiskodukaitse liikmed ja töötajad. Osalemiseks peavad olema täidetud järgmised eeldused: kandidaat peab olema olnud vähemalt kolm aastat vabatahtlik liige, olema oma tegevusega teistele eeskujuks ja tema panus peab olema Kaitseliidu arengusse märkimisväärne. 
Konkursile ei saa esitada Kaitseliiduga töösuhtes olevaid isikuid (va kaitseliidu seaduse § 69 alusel valveteenust osutavad isikud). Konkursil osalemise juhendid on kättesaadavad Kaitseliidu kodulehelt ja siseveebist. 

Kandidaadid "Aasta kaitseliitlase" ja "Aasta naiskodukaitsja" tiitlile palun esitada vastavalt konkursi juhendile (lisatud) Kaitseliidu peastaabi personaliosakonda digitaalselt allkirjastatult läbi GoPro (juurdepääsuõigusega ainult personaliosakond) hiljemalt 13. novembriks 2020. 

Aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja väljakuulutamine ning väärikate rändauhindade, naiskodukaitsjat ja kaitseliitlast kujutavate pronkskujude kätteandmine uutele tiitliomanikele toimub pidulikult 10.jaanuar 2021. 

Märkame tublimaid!

Konkursi "Aasta naiskodukaitsja" juhend
Konkursi "Aasta naiskodukaitsja" ankeet
Konkursi "Aasta kaitseliitlane" juhend
Konkursi "Aasta kaitseliitlane" ankeet